GLO hotellit

GLO hotelliketjuun kuuluu neljä hotellia pääkaupunkiseudulla. Kaikki GLO hotellit ovat neljän tähden hotelleja. GLO hotelleissa on saatavilla erityinen Love GLO –paketti, joka soveltuu erinomaisesti vaikka hääyöksi tai muuten vain rentoutumiseen rakkaasi kanssa. Love GLO sisältää mm. kuohuviiniä, huonepalveluaamiaisen, kylpytakin ja tossut sekä myöhäisen huoneenluovutuksen. GLO hotelleilla on myös ennakkovaraajan etu, eli kun varaat huoneen 3-7 vuorokautta ennen majoittumista GLO hotellien oman varausjärjestelmän kautta, niin voit säästää jopa 25 prosenttia huoneen hinnasta.

GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi
Glo Hotel Kluuvi on sijainniltaan loistava kohde niille, jotka haluavat hyödyntää Helsingin shoppailumahdollisuuksia tai kulttuuritarjontaa. Hotelli sijaitsee Kluuvikatu 4:ssä, vain 500 metrin päässä Helsingin rautatieasemalta. Huoneissa on puulattiat, ilmastointi, teen- ja kahvinkeitin sekä ilmainen langaton Internet-yhteys.

GLO Hotel Art

GLO Hotel Art
GLO Hotel Art sijaitsee upeassa jugend linnassa rauhallisella Helsingin Lönnrotinkadulla noin 700 metrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Hotellin huoneet ovat moderniin tyyliin sisustettuja.

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello
GLO Hotel Sello sijaitsee aivan kauppakeskus Sellon vieressä Espoossa. Glo Hotel Sello sopii erityisen hyvin lapsiperheille, sillä hotellissa on saatavilla erityisesti lapsiperheille tarkoitettuja huoneita. Nämä tuunatut lastenhuoneet sisältävät teltan, kylpyleluja, pehmoleluja, piirrustustarvikkeita ja kirjoja. Glo Hotel Sellossa on myös leikkinurkka lapsille hotellin aulassa. Myös tavallisiin huoneisiin on mahdollista saada pinnasänky veloituksetta alle 3 Hotellilta on oin 3 minuutin kävelymatka Leppävaaran juna-asemalle. Omalla autolla saapuville hotellissa on maanalainen pysäköintihalli.

GLO Hotel Aiport

GLO Hotel Airport
GLO Hotel Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän terminaali 2:ssa, joten se on ihanteellinen hotelli lentomatkan yhteydessä yöpymiseen. GLO Hotel Aiport on ainoa lentokenttärakennuksessa sijaitseva hotelli. Glo Hotel Aiport tarjoaa aamiaisen asiakkailleen koko päivän ajan, joten voit nauttia aamiaisesta joustavasti. Erikoisuutena GLO Hotel Airportissa ovat päivähuoneet kello 9-18. Päivähuoneessa voit kätevästi rentoutua lentojen välissä tai pitkän matkan päätteeksi. Huoneissa on ilmastointi, työpöytä ja ilmainen langaton Internet, joten voit vaikka osallistua nettipalaveriin tai viimeistellä tärkeän esityksen rauhassa.